Lezzl werd opgericht in 2009 met als doel de link te leggen tussen kunst/creativiteit en reclame/publiciteit. De dag van vandaag kan je niet commercieel zijn zonder creatief te zijn en vise versa.

Mijn eigen project Lezzl is altijd een zijpoortje geweest om te kunnen ontsnappen aan de realiteit en om niet te MOETEN voldoen aan de hoge verwachtingen van de maatschappij. Niets is té gek en enkel de dingen die ik zelf als een uitdaging zie, komen aan bod. Niets is gebaseerd op perfectie want daar heb ik een hekel aan. Alles ontstaat uit het buikgevoel. Dat buikgevoel kan ik via lichaamstaal in het dagelijkse leven moeilijk uiten. In kunst en grafisch werk vind ik een uitlaatklep voor dit persoonlijk mankement.

Wie ben ik? Ik ben Lesley Courtois, in de eerste plaats mama van 2 prachtige creatieve kids: Quinten Bex en Maxime Bex. Gelukkig delen ze mijn liefde voor mooie dingen en nieuwe ontdekkingen. Ik wil ze een brede waaier aan mogelijkheden aanreiken, buiten de standaard normen en ik hoop dat ze zoveel mogelijk talenten in zichzelf weten te ontdekken en benutten.

 

Ik studeerde Grafische / Plastische Kunsten aan het Sint-Lucas van Gent. Meteen na mijn studies kwam ik terecht in de Marketing en ik hield er heel veel van. Zo erg zelfs dat ik me erin ging specialiseren. Marketing en communicatie zijn erg veelzijdig.

Naast mijn eigen website verzorg ik deeltijds de marketing en communicatie van Optiek Jo Warniers, zowel on- als offline.

Over Lezzl

Contacteer mij

  GSM 0485965187

© 2017 by Lezzl

  • Facebook Social Icon

Cicindriastraat 10

3890 Gingelom

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now