top of page

Lezzl is een on-en offline marketingbureau dat kleine zelfstandigen en KMO's helpt bij hetbeheer van sociale media, websites en voorziet in grafische opmaak en teksten voor diverse communicatiemiddelen. 

Wie ben ik? Lesley Courtois, 37 jaar en mama van 2 jongens (6 en 8j)

Na mijn opleiding als Grafisch Ontwerper ging ik aan de slag op de marketingafdeling van een groot telecombedrijf. Hier werd ik gebeten door de marketingmicrobe. Ook met de digitale media was het liefde op het eerste gezicht.

Hierna ging ik aan de slag als grafisch ontwerper in een groot reclamebureau om mijn grafische skills aan te scherpen en te onderhouden.

 

In 2012 werd ik voor het eerst mama. Het hectische leven en de onzekerheid van de reclamewereld vielen voor mij persoonlijk moeilijk te rijmen. Daarom besloot ik om een opleiding tot Copywriter aan te vatten om zo mijn mogelijkheden te verruimen.

Hierna kon ik kort bij huis aan de slag als marketingverantwoordelijke. Ik stond gedurende 5j in voor de volledige marketing en communicatie van Optiek Jo Warniers,

zowel on- als offline.

Hier kreeg ik de kans om mij verder te verdiepen in social media advertising, Instagram, Facebook, Shopify, Mail, e-mailprogramma's, CRM en CMS systemen, ...

Ik behaalde tenslotte ook mijn diploma in e-commerce, online marketing

en social media management.

Over Lezzl

foto1.jpg

Contacteer mij

  GSM 0485965187

Uw gegevens worden enkel gebruikt om uw vragen te beantwoorden. We houden ze niet langer bij dan nodig!

Naam *

E-mail *

Onderwerp

Bericht

Bericht ontvangen!

bottom of page