top of page

Hands-on bij Mind & Hands

Vandaag kreeg ik Nadine Vingerhoed over de vloer, eigenaar van praktijk voor lichaam en geest, Mind & Hands. We kennen elkaar al een tijdje en het is aangenaam om écht samen te kunnen werken (ook mét mondmasker, handgel en op 1,5m afstand ;-) )

Je kent ongetwijfeld wel de zalige holistische massages waarbij je lichaam en geest volledig tot rust komen. De combinatie met aromatherapie maakt dat je echt even helemaal weg bent van alle stress, je omgeving en situatie.


Maar bij Mind & Hands gaat het om meer dan ontspannen. We mogen niet vergeten dat Nadine ook een therapeut is die je op weg helpt wanneer je 'vast' zit, zowel lichamelijk als psychisch. En net dat laatste willen we vanaf nu meer in de verf zetten. Maar hoe pak je dat aan? Dat is dan zeker een reden om in de toekomst de Facebookpagina van Mind & Hands te blijven volgen. Kijk zelf hoe Nadine Vingerhoed dit in de toekomst aan pakt!


EHBO: Eerste Hulp Bij Online marketing, wat houdt dat in?

  1. We bekijken samen al jouw online kanalen: website, Facebook, Instagram, Google My Busines. Breng dus zeker al je logins en paswoorden mee!

  2. We vullen alle nodige informatie aan om je media zo succesvol mogelijk te maken én we stemmen ze af op jouw doel en doelpubliek.

  3. Logo's, headers, ... worden aangepast zodat ze zowel op mobiel als desktop goed en volledig worden weergegeven.

  4. Jij zelf maakt een nieuw bericht aan op jouw website, met mijn hulp.

  5. Jouw bericht wordt in één adem op al jouw kanalen gedeeld (zonder dat je ze overal moet gaan typen).

  6. Ik leer je hoe je doelgericht potentiële klanten kan werven door het instellen van promoties via targeting. En jawel, jij mag dit zélf doen!

Voilà, de eerste stapjes zijn gezet! Nu kan je zelf aan de slag, aan de hand van enkele persoonlijke en sectorspecifieke tips die ik je mee geef voor thuis. Twijfel je, of zijn er bijkomende vragen, bel gerust om het telefonisch nog even te overlopen.


Hoe handig, nooit gedacht dat ik het zo snel zelf zou kunnen. Dat is eigenlijk allemaal niet zo ingewikkeld. Nu ik dit zelf kan bespaar ik heel wat onnodige extra kosten!

Wat kost dit?

Ik hanteer een basistarief van 50 euro per uur, afspraak bij mij.

Op verplaatsing komt er 15 euro extra bij het totaal.


Mind & Hands is een van mijn trouwe klanten. Lezzl maakte onderstaand marketingmateriaal:

visitekaartjes, afsprakenkaartjes, flyers, cadeaubonnen, labels, kortingsbonnen,... én ook het schilderij dat je kan bewonderen in de praktijkruimte.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page